Eggnogg with a Swirl

Eigen recept “eggnogg with a Swirl”

*3 kopjes melk
*1 kopje room
*1 vanillepeul in 2en gesneden en de zaadjes eruit geschraapt
*2 kaneelstokjes
*1 tl nootmuskaat

Dit samen 5 minuten op medium hoog vuur koken en dan 10 minuten laten afkoelen in de pan.

*200 gr suiker
*4 eidooiers

Met een mixer tot een fluffy lichtgeel mengsel kloppen.

2 grote lepels melkmengsel erbij en tot een ‘familie’ mengen. Alles terug in de pan en 5 minuten op laag vuur doorwarmen.

*2 shotglaasjes licor 43 of andere likeur

Als laatste toevoegen.

Eggnogg

Deze eggnogg is lekker warm, maar een dag later smaakt hij veeeel lekkerder!

Garneer met een snufje nootmuskaat of kaneel!

Enjoy! 🎅🎄🎅

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s